Skip to content

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Παρακάτω θα βρείτε τις πολιτικές του ξενοδοχείου όσον αφορά την πολιτική παιδιών, την πολιτική check-in, την πολιτική για κατοικίδια, την πολιτική χρέωσης και την πολιτική ακυρώσεων

Πολιτική παιδιών

Όλα τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα.
Ένα παιδί κάτω των 3 ετών διαμένει χωρίς χρέωση στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς , όταν χρησιμοποιεί το υπάρχον κρεβάτι.
Ο μέγιστος αριθμός για επιπλέον κρεβάτια / κούνιες σε τρίκλινο / τετράκλινο δωμάτιο είναι 1.
Κάθε επιπλέον κρεβάτι ή βρεφικό κρεβατάκι/κούνια παρέχεται κατόπιν αιτήματος και επιβεβαίωσης από το ξενοδοχείο.
Χρέωση για το εξτρά κρεβάτι: 10,00 € ανά διανυκτέρευση το άτομο και περιλαμβάνει πρωινό και όλους τους νόμιμους φόρους.

Πολιτική check-in & check-out

 Ώρα check-in: 15:00 (ενδέχεται να μπορείτε να κάνετε νωρίτερα check in)

Ώρα check-out: 11:00 π.μ.

Πολιτική για κατοικίδια

Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.

 

Πολιτική χρέωσης

 • Απαιτείται έγκυρη πιστωτική κάρτα για να επιβεβαιωθούν όλες οι διαδικτυακές κρατήσεις και θα χρησιμοποιηθεί ως εγγύηση. Το Piges Hotel διατηρεί το δικαίωμα να προ εγκρίνει πιστωτικές κάρτες πριν την άφιξη του επισκέπτη.
 • Όλες οι κρατήσεις που καταχωρούνται στο σύστημα απαιτούν το 30% του συνολικού ποσού της κράτησης για να επιβεβαιωθούν εντός 3 εργάσιμων ημερών με τους εξής 2 τρόπους:
  • Α) ΧΡΕΩΣΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ: Το ξενοδοχείο κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη θα προβεί στην χρέωση της συγκεκριμένης χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή
  • Β) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Το ξενοδοχείο κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη θα υποδείξει τον τραπεζικό λογαριασμό για την κατάθεση της προκαταβολής. Παρακαλούμε να αναγράφεται στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο που έχει πραγματοποιηθεί η κράτηση. Τυχόν έξοδα μεταφοράς εμβάσματος από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον πελάτη. Για την πραγματοποίηση της κατάθεσης μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο +30 2666041300 ή αποστέλλοντας την απόδειξη στο παρακάτω e – mail: info@pigeshotel.gr
 • Διαθέτοντας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, δίνετε την άδεια στο ξενοδοχείο να προχωρήσει στις ανάλογες χρεώσεις με βάση την πολιτική πληρωμών του ξενοδοχείου.
 • Σε περίπτωση μη έγκαιρης τακτοποίησης της πληρωμής ως ανωτέρω ορίζεται, το Piges Hotel διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτηση χωρίς καμία περαιτέρω υποχρέωση και ενημέρωση.
 • Το όνομα του κατόχου της πιστωτικής κάρτας πρέπει να είναι το ίδιο με το όνομα της κράτησης. Για λόγους επικύρωσης ο πελάτης θα πρέπει να παρουσιάσει κατά την άφιξή του στην ρεσεψιόν την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε μαζί με την ταυτότητα ή το διαβατήριό του για επαλήθευση. Σε περίπτωση που το όνομα του κατόχου της κάρτας δεν είναι το ίδιο με την ταυτότητα ή το διαβατήριο, το ξενοδοχείο θα επιστρέψει την προκαταβολή και ο πελάτης θα πληρώσει εκ νέου ολόκληρο το συνολικό ποσό της κράτησης.
 • Η εξόφληση του υπολειπόμενου ποσού θα γίνει κατά την αναχώρησή σας από το ξενοδοχείο.
 • Ισχύει επιπρόσθετος φόρος διαμονής 1,50 € / διανυκτέρευση / ημέρα, ο οποίος δεν περιλαμβάνεται στην τιμή και εξοφλείται στην υποδοχή του καταλύματος κατά την αναχώρηση του πελάτη.

Πολιτική ακυρώσεων

 • Για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής δεν μπορούν να αλλάξουν ή να ακυρωθούν χωρίς επιβάρυνση. Αν θελήσετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτηση, παρακαλούμε ελέγξτε την πολιτική καθυστερημένης ακύρωσης και επικοινωνήστε με το τμήμα κρατήσεων.
 • Για κάθε ακύρωση κράτησης έως και 21 ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία άφιξης, δε θα χρεωθείτε με ακυρωτικά.
 • Για κάθε ακύρωση κράτησης 20 έως 14 ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία άφιξης, θα χρεωθείτε το 30% του συνόλου της κράτησης.
 • Για κάθε ακύρωση κράτησης 13 έως 8 ημέρες πριν από την προκαθορισμένη ημερομηνία άφιξης θα χρεωθείτε το 50% του συνόλου της κράτησης.
 • Για κάθε ακύρωση κράτησης της τελευταίας στιγμής κατά τη διάρκεια των 7 ημερών πριν από την άφιξη και σε περίπτωση μη εμφάνισης ή πρόωρης αναχώρησης, θα χρεωθείτε με το 100% του συνόλου της κράτησης.

Δείτε Επίσης

Εγγραφείτε στο Newsletter 

Kάντε κράτηση για τις διακοπές σας σήμερα στο Piges Hotel

Κάντε απευθείας κράτηση για να πετύχετε την καλύτερη τιμή, αποκλειστικές προσφορές και χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση;

Κάνε κράτηση απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας και απόλαυσε τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές.

Piges Loyalty Club Rewards Πρόγραμμα επιβράβευσης σε απευθείας κρατήσεις.

Γίνετε από τους πρώτους που θα μαθαίνετε για τα πακέτα και τις προσφορές μας.

04. Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Πολλές ιστοσελίδες χρεώνουν επιπλέον κρυφές χρεώσεις, εμείς όχι.

Απολαύστε μια μοναδική διαμονή στις Πηγές του Αχέροντα.

Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο στο υποσέλιδο των email μας. Για πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως πλατφόρμα μάρκετινγκ. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να εγγραφείτε, αναγνωρίζετε ότι τα στοιχεία σας θα μεταφερθούν στο Mailchimp για επεξεργασία.